fbpx
Select Page
Tuottajat ovat pietun perusta ja sielu. Haluamme tuoda pientuottajien tuotteet pirkanmaalaisten kuluttajien ja ravintoloiden ulottuville yhdestä osoitteesta ja samalla tarjota tuottajille tehokkaan, mutta ihmisläheisen myyntikanavan josta tuotteen tarina ja sielu ei katoa.

 

Teetimme kesäkuun 2020 aikana kyselyt, joissa kysyimme niin kuluttajilta, kuin ravintoloilta mielipiteitä heidän lähiruoan käytöstään sekä siitä, millaisena he kokevat PIETUn ja mitä siltä toivovat. Viesti molemmilta ryhmiltä oli selkeä: Pirkanmaalle kaivataan toimivaa konseptia, joka tuo pientuottajien tuotteet helposti kaikkien saataville.

Lähiruoka koetaan edelleen vaikeasti saavutettavaksi, vaikka se lähellä on tuotettukin. Harvalla nykypäivän ihmisellä on aikaa ja halua kulkea pitkiä matkoja lähiruoan perässä. Ravintoloitsijat taas arvostavat toimitusvarmuutta ja ennustettavuutta. Työaikaa säästääkseen he myös toivovat säännöllisiä toimituksia ja edellyttävät toimitusvarmuutta. 

Avuksi tähän olemme kehittäneet PIETUn, joka tulee toimimaan sekä verkossa, että kivijalkakupassa tuoden kuluttajien ulottuville pirkanmaalaiset tuotteet ja tuottajat. Verkkokaupan avulla kuluttaja/ravintoloitsija voi tilata tuotteet ja näkee heti, mitä on saatavilla ja mitä sesonkeja/eriä on lähiaikoina tulossa.

Rakennamme PIETUA koko kesän ja syksyn ajan ja valmista verkkokauppaa päästään avaamaan vielä tänä vuonna. Tule mukaan keittämään PIETUsta Suomen parasta pientuottajatukkua! Ilmoittaudu pietulaiseksi info@pietu.fi tai sivun oikeasta reunasta näkyvän Whats App- kuvakkeen kautta. Ilmoittautumnen ei velvoita sinua mihinkään, mutta pysyt ajantasalla PIETUn kasvutarinasta. Voit myös kertoa vapaasti omia toiveitasi PIETUun liittyen. Mikäli haluat lisätietoja kuluttaja- ja FS-sektoritutkimuksiin liittyen, ole yhteydessä info@pietu.fi 

-pietulaiset