fbpx
Select Page
Me tutkimme ja te vastasitte: Pirkanmaalla on todellinen tarve Pientuottajatukulle, joka palvelee ravintoloita laajalla tuotevalikoimalla, luotettavasti, joustavasti ja helppokäyttöisesti. 

 

PIETUn rakentamista tukemaan teetimme kyselyn Food Service- sektorille, jossa kysyimme tämän hetkisiä hankintakanavia lähiruoalle ja kiinnostusta PIETUun sekä ominaisuuksia mitä PIETUlta edellytetään sen toivuuden takaamiseksi.  Kyselyssä keskeisimmiksi asioiksi nousivat alustan helppokäyttöisyys, toimitusvarmuus, laaja valikoima, sekä lähiraaka-aineiden sielukkuuden säilyminen. 

Nämä asiat ovat myös meille tärkeitä luodessamme Suomen parasta pientuottajatukkua. Läpinäkyvyys ja ihmisläheisyys ovat toimintamme perusarvoja, joiden avuksi valjastamme nykypäivän digitalisaation. 

PIETUn taustalla toimii pirkanmaalainen, pitkät perinteet omaava elintarvikealan yritys jolla on tilat, tilaus-/toimitusketjun hallinta ja logistiikka hyvin hallussa. Perustuksia rakennetaan yhteistyössä muiden lähiruoan parissa toimivien tahojen kanssa. 

Rakennamme PIETUA koko kesän ja syksyn ajan ja valmista verkkokauppaa päästään avaamaan vielä tänä vuonna. Nyt pyydämmekin apuasi; ilmianna parhaat pirkanmaalaiset tuotteet ja tuottajat osoitteeseen info@pietu.fi tai sivun oikeasta reunasta näkyvän Whats App- kuvakkeen kautta. Voit myös kertoa vapaasti omia toiveitasi PIETUun liittyen.

Tule mukaan rakentamaan Suomen parasta pientuottajatukkua!

-pietulaiset