fbpx
Select Page
OLETTEKIN EHKÄ HUOMANNEET, ETTÄ PIETUN EDELLISESTÄ UUTISKIRJEESTÄ ON VIERÄHTÄNYT JO TOVI. TÄSSÄ UUTISKIRJEESSÄ KERROMME, MITÄ PIETULLE TÄLLÄ HETKELLÄ KUULUU JA MITEN PROJEKTI ETENEE.

 

Vastaisia syystuulia

Kesän lopulla aloitettiin konkreettisesti verkkokaupan rakentaminen yhteistyössä paikallisen toimijan kanssa ja otettiin ensiaskelia noutopisteen perustamiseksi Kalevaan. Korona-pandemia kuitenkin levisi kesän jälkeen nopeasti ja sen seuraukset näkyvät toiminnassa edelleen. Mattilassa on keskitytty ydinliiketoiminnan ylläpitämiseen ja tehostamiseen syyskuukausien aikana, joten Pietun rakentaminen on edennyt maltillisesti. 

Toinen merkittävä työllistäjä tällä hetkellä on Mattilan ydinliiketoiminnan suurin sesonki, joulu. Joulun myynti ja markkinointi vievät loppuvuodesta suuren osan työajasta, sillä haluamme Mattilassa panostaa jouluun ja joulutuotteisiin kunnolla, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille herkkuja joulupöytään kuten aiempinakin vuosina. Uskomme joulun olevan suomalaisille tänä vuonna erityisen merkityksellinen mahdollisuus rauhoittumiseen jopa kaaosmaisen vuoden päätteeksi.

Pietu on elossa

 Pietu on ikään kuin meidän mattilalaisten lapsi. Aivan kuten lastenkin kasvukäyrä hidastuu jossain vaiheessa ennen uutta spurttia, on Pietunkin kehitys hetkellisesti tasaantunut. Pietua ei kuitenkaan olla missään tapauksessa unohtamassa, vaan palikoita kasataan yhteen jatkuvasti kokonaisuuden rakentamiseksi. 

Koronan ja joulun tuomien kiireiden vuoksi emme ole pystyneet keskittymään Pietun rakentamiseen sellaisella antaumuksella kuin olisimme halunneet. Tästä syystä myös verkkokaupan avajaiset siirtyvät tältä vuodelta kevääseen. Toivottavasti silloin korona on enää muisto vain ja yhteiskunta pääsee elämään normaalia elämää.

Terveisin pietulaiset