fbpx
Select Page

PIETULAISTEN VISIO

“Pirkanmaalle pitäis saada yksi toimiva kauppa, josta kuluttajat ja ravintolat voivat tilata koko alueen lähiruoat helposti” – Idean äiti

Tästä ideasta otettiin niin sanotusti “koppi” ja alettiin hommiin. Taustatutkimuksia tehdessämme törmäsimme moniin toimiviin ja myös kuopattuihin ideoihin lähiruokabisneksen ympärillä. Sanomattakin on selvää, että kiinnostus on kova lähiruoan ympärillä etenkin koronapandemian aikaansaaman keskustelun ansiosta. Suomen omavaraisuusaste elintarvikkeissa on hyvä ja arvon säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Pietun tarkoituksena on palvella “pyhää kolminaisuutta” eli kuluttajia, yritysasiakkaita ja tuottajia parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tuoda lähiruoan kaikkien pirkanmaalaisten ulottuville hyödyntäen paikallista osaamista. Meillä on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus elintarvikealalta ja olemme perillä alaan liittyvistä vaatimuksista ja kuluttajien, sekä yritysasiakkaiden tarpeista. Haluamme koota pirkanmaalaiset tuottajat yhden katon alle ja auttaa heitä omalta osaltamme toimimaan yhteistyössä muiden tuottajien kanssa, kuin saamaan näkyvyyttä kuluttajien keskuudessa.

Tällä hetkellä suunnittelemme kaikkea, mitä Pietuun liittyy ja toivommekin apua juuri Sinulta kuluttaja, ravintoloitsija tai tuottaja. Jos haluat vaikuttaa tulevaan Pietuun ja olla osana sen syntymää ja kasvutarinaa, kerro ideasi meille: info@pietu.fi.

Tehdään Pirkanmaan Pientuottajatukusta Suomen paras!

 – Pietulaiset